Serkan Ocak

Loading

Travel Blog

'esekherif' Game of The Thrones'a 'Türkiye ayakta' yazdı!

Game Of The Thrones dizisini internette korsan olarak yayınlayan bir sitede son bölümün alt yazılarına da 'Gezi Parkı' girdi.

07 Haziran 2013

İSTANBUL - Game Of The Thrones dizisini internette korsan olarak yayınlayan bir sitede son bölümün alt yazılarına da 'Gezi Parkı' girdi. Çok izlenen sitedeki alt yazıları hazırlayan ve ‘esekherif’ nickini kullanan çevirmen, haftabaşı yayımlanan dizinin yeni bölümünün ilk dakikalarında Gezi Parkı ile ilgili tepkilerini şu alt yazılarla ifade etti:

”Yandaş medya sussun, biz her yerde sesimizi duyuracağız. Bugün 3 Haziran 2013. Yandaş medya sussun. Biz her yerden sesimizi duyuracağız. Türkiye günlerdir ayakta. Günlerdir bitmek bilmeyen bir zulme karşı çıkıyoruz. Günlerdir acı çekiyoruz, direniyoruz. Kimseyi düşürmek gibi bir derdimiz yok. Sesimiz duyulsun istiyoruz. İsyan değil inanın, özgürlük bizim derdimiz. #occupygezi, #direngeziparkı, #direnankara, #direnbeşiktaş, #direnizmir, #direnadana, #bubirsivildireniş, #heryertaksimheryerdireniş, #genelgrev, çeviren: eşekherif, #direntürkiye.”

Game of The Thrones’da yer alan Gezi Parkı tepkisi sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı. Sözlüklerde de konuyla ilgili başlıklar açıldı.

  • Paylaş:
alternative title

YORUMLAR