Serkan Ocak

Loading

Travel Blog

Fotoğraftan koreografiye uzanan öykü

Montuna sarı-kırmızı ipliklerle dört yıldız diken ve sosyal medyada paylaşılan fotoğrafıyla bir anda gündem olan Setrak Yelegen, Galatasaray-Lazio maçını tribünden izlerken, taraftarların muhteşem hazırladığı koreografide yer aldı.

19 Şubat 2016

"İstanbul Yenikapı Metro İstasyonu’nda, montuna sarı-kırmızı ipliklerle dört yıldız dikmiş ‘Galatasaraylı Amca’yı görür görmez, fotoğrafını çekmiştim. Kısa sürede sosyal medyada yayılan fotoğraf üzerine Galatasaray Kulübü, Setrak Yelegen isimli taraftarı buldu ve Türk Telekom Arena'da oynanan Lazio maçına davet etti."   

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik bölümünde okuyan son sınıf öğrencisi Necmi Girit, bir taraftar fotoğrafının öyküsünü bu sözlerle anlatıyor.

Twitter’da Galatasaray taraftarının büyük ilgisini çeken fotoğraf, bir anda binlerce taraftara ulaştı. Galatasaray taraftarı olan Burak Akay ve Emre Ergenekon arasındaki şu mesajlaşma ile fotoğrafın sahibi Setrak Yelegen'in bulunması için harekete geçildi: Bir fotoğraf gördüm, içim çok kötü oldu. Bu amcayı bulabilir miyiz? Ben en azından kendi formamı vereceğim.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer ise twitter hesabı üzerinden Setrak Yelegen’i bulduklarını şu sözlerle dile getirdi: Amcamızla irtibat halindeyiz. Kendisine de uygun olursa Lazio maçında hep beraber olacağız.

Setrak Yelengen, önce GS Store mağazasına, ardından Galatasaray-Lazio maçına davet edildi. Mağazada ve statta büyük ilgi gören Yelegen, "Bu takıma sahip çıkalım, takımımız başarıyı öyle kazansın. Türkiye'de hiçbir takım Galatasaray gibi olamaz" ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Arena’daki Avrupa Ligi mücadelesi öncesi kale arkası tribünde yapılan koreografide Setrak Yelegen'e yer verilmesi geceye damgasını vurdu.

  • Paylaş:
alternative title

YORUMLAR