Serkan Ocak

Loading

Travel Blog

Karadeniz'in hızlı çocukları piste çıktı!

Formula'nın laz versiyonu olan Formulaz, Ardeşen'in Tunca Beldesi'nde başladı. Formulaz'da Radikal muhabiri Serkan Ocak Kenan Sofuoğlu ve Yağız Avcı ile rakip oldu

18 Ağustos 2013

Karadeniz’in 2 bin metre yükseklerinde, saatteki hızı 60 kilometreye çıkan tahta arabaların yarışı olan Formulaz, bu yıl 5. kez yapılıyor. Aynı zamanda bir Tabiat Parkı olan Tunca’daki Formulaz’a bu yıl Dünya Motor Sporları Şampiyonu Kenan Sofuoğlu ve Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı da katılıyor. Radikal muhabiri Serkan Ocak da Karadeniz’in hızlı çocuklarının bu yıl ki rakiplerinden. Ocak’ın muhtemel rakipleri arasında Sofuoğlu ve Avcı da yer alıyor.

Formulaz araçları tasarımda çığır açacak nitelikte. Lazbulans’tan Lazkurtaran’a kadar, Formula’nın orjinal görünümlü araçlarından ağır vasıta maketlerine kadar çok ilginç araçlar yarışıyor. Formulaz’ı yerinde izleyemeyenler için organizasyonunu sponsoru Redbull, www.redbull.com adresinden canlı yayın yapıyor. Gruplar halinde devam eden yarışların, sağnak yağış altında devam ediyor. Yarışların yaklaşık 2 saat sürmesi bekleniyor. Yarışlarda dereceye girenlere altın ve ağırlığında Redbull hediye edilecek.

  • Paylaş:
alternative title

YORUMLAR