Serkan Ocak

Loading

Travel Blog

Sualtında balıklarla senkronize dans

Türkiye'de ilk kez senkronize yüzme milli takım sporcularından oluşan grup, sualtında özel gösteri yapıyor. Sualtı Sirki isimli gösterdi son gün yarın.

03 Şubat 2013

Türkiye ’de ilk kez senkronize yüzme milli takımı sporcularından oluşan beş kişilik bir grup, sualtında özel gösteri yapıyor. Forum İstanbul ’daki Turkuazoo’da köpekbalıkları ve binlerce canlı türü arasında gerçekleşen gösteriye sualtında Radikal de eşlik etti. Üçü hâlâ milli takımın sporcusu olan grubun ‘Sualtı Sirki’ adını verdiği gösteri, vatozların ve binlerce canlı türünün arasında 13 dakika sürüyor.gösteri günde 4 kez tekrar ediliyor. Gösterinin son günü ise yarın. Sporcular, şovun detaylarını ve Türkiye’deki senkronize yüzmenin durumunu anlattılar.

Senkronizeye destek yok Türkiye’de senkronize yüzmeyi kuran isimlerden Gülcan Özbilen’in kızı ve grup üyesi Sibel Hatipoğlu, “Yaptığımız gösteri Türkiye’de bir ilk. Binlerce canlının arasında yüzmek inanılmaz bir deneyim” dedi. Hâlâ milli takım sporcusu olan Laçin Akçal ise “Binlerce canlıyla ilk defa bir gösteri yaptık. Normalde gösterimiz suyun üzerinde, ancak burada koreografiyi suyun altına taşıdık” diye konuştu.

  • Paylaş:
alternative title

YORUMLAR